Viikko sitten valittelin liian lämpistä ilmoista. Nyt on ainakin saatu parannusta siihen asiaan, vähän liikaakin. Aamulla piti tallustella bussipysäkille ja alistua maksamaan lämpimästä kyydistä kouluun. Pitänee ladata bussikortti maanantaiksi ja jättää pyörä talviunille pariksi kuukaudeksi.

Kevään lukujärjestys näyttää ihan kohtalaiselta. Alkuviikot yliopistolla ja loppuviikot gradumietiskelyä. Pitäisi selvittää kesätyötilannettakin lähiaikoina. Luulisin, että pariksi kuukaudeksi olisi töitä tiedossa ja lisäksi voisin harkita niitä vanhoja tuttuja ulkotöitä. Niissä on se hyvä puoli, että työssä ei tarvitse sen kummemmin mietiskellä mitään, kunhan vaan tekee. Opiskelujen jälkeen virkistävää vaihtelua, mutta on siinä huonotkin puolensa. Usein on töitten jälkeen hirmuisen väsynyt, ainakin ennen kuin siihen tottuu. Ulkoilma väsyttää ja onhan se työkin vaihtelevan raskasta. Hyvän porukan ja hyvien ilmojen sattuessa kuitenkin ihan ykköskesätyö.

En taidakaan jaksaa lukea tuota Avoimien ovien päivää. Aloitin muutaman luvun verran eilen illalla ja vaihdoin sitten kirjaa. Ehkä pysyttelen Härkösen osilta niissä kolumneissa ainakin toistaiseksi. Elokuvista von Trierin Manderlayn haluaisin nähdä. Siinä on näköjään pääosassa Bryce Dallas Howard, josta pidin Villagessa. Tuo elokuva on jonkinlaista jatkoa Dogvillelle, josta pidin paljon, eli pitää mennä katsomaan.