Kentin Hjärta & Smärta -ep on aika ihana. Aluksi vähän kummastelin sitä yhden biisin lapsikuoroa ja muutenkin levy tuntui vähän tasapaksulta. Syksyyn ei kai mahtunut muuta kuin Mewin ja Sigur Rosin uudet levyt ja keikat, jopa mun ikisuosikki Kent kuulosti vähän tylsältä. Mutta ei kyllä kuulosta enää, tuohan on mainio pikkulevy. Ja Du och Jag Döden on hieno levy, tykkään siitä paljon enemmän kuin Vapen & Ammutinionista.

Radiossa soi kappale Matti Johannes Koivun soololevyltä. Ultramariini on ilmeisesti lopettamassa, tai ainakin lepotilassa, ja tuohon soololevyyn voisi kyllä tutustua. Kaunis ääni on tuolla pojalla. Paitsi että onhan Ultramariiniltakin vielä tulossa uutta materiaalia tässä kuussa, jos oikein muistan. Egotripiltäkin kuulin uuden laulun, niiltä ja Lemonatoriltakin on levyt tulossa. Paljon kivoja kotimaisia levyjä tiedossa tälle keväälle.

Eilen kävin pitkästä aikaa elokuvissa, katsomassa Potterin Harryn. Taas totesin, että kotona on paljon kivempaa katsoa elokuvia, kun on hiljaista. Ymmärrän kyllä, että lapset vähän juttelee ja liikuskelee, mutta meidän viereen sattui keski-ikäinen pariskunta, jotka jutteli ja rapisteli ainakin puoli elokuvaa. Elokuva oli kuitenkin yllättävän hyvä. Alussa tuntui siltä, että mennään vaan kirjan tapahtumia tosi nopealla pikakelauksella, mutta kun päästiin pitemmälle, niin tahtikin rauhoittui.