Aurinko jaksaa paistella päivästä toiseen ja sen ansiosta töissäkin on ollut tähän mennessä oikein mukavaa. Aika viileäähän ulkona on, mutta se ongelma on helppo ratkaista pukeutumalla tarpeeksi tuhdisti.  Toistaiseksi ei siis ole harmittanut töissä yhtään, viihtyisin tuolla ihan hyvin vaikka koko kesän. Eilen tosin tilapäisesti vähän ärsytti, kun hukkasin sadevaatteeni. Luulin, että roskakuski olisi vahingossa ottanut ne autonsa kyytiin ja suunnittelin jo uusien ostamista. Mutta aamulla ne olivat ilmestyneet siihen samaan paikkaan, mistä ne eilen katosivat. Kummallista. Jälleennäkeminen oli kuitenkin varsin iloinen.

Viikonlopulle on luvassa kevään viimeiset koulutyöt: yksi työselostus pitäisi saada kirjoitettua. Sitten pitäisi etsiä gradun aiheeseen liittyvää luettavaa, eli jonain päivänä täytyy suunnata yliopistolle. Toistaiseksi gradun ajatteleminenkin aiheuttaa välittömästi ahdistusta ja paniikkia. Asian korjaamiseksi pitäisi siis varmastikin tehdä jotain ja pian.

Onneksi voi välillä miettiä kivempia asioita, kuten kesän festareita. Qstockiin tulee ihan kohtalaisen hyviä bändejä, joten sinne on ainakin mentävä. Ruisrock houkuttelee kovasti, mutta yöpaikka on vielä vähän epävarma ja matkaa Turkuun on hirmuisen paljon. Sinne lähteminen tarkoittaisi vähintään kahta vapaapäivää töistä. Mutta siellä on Morrissey!

Uutta Museakin onnistuin vihdoin kuulemaan radiosta. Onneksi toimittaja mainitsi esittäjän ennen kappaleen soittamista, koska muuten en olisi varmasti edes tunnistanut Museksi. Kuulosti ihan kummalliselta, ei yhtään vanhalta tutulta Muselta. Toivottavasti koko levy ei ihan tuohon suuntaan mene, tai taitaa jäädä ostamatta.