Sadepäivä osui sopivasti viikonlopulle, ettei tarvitse töissä kastua. Tälle päivälle ei edes ollut mitään suunnitelmia, joten sade ei suuremmin haittaa. Kävin aamulla hakemassa kirjastosta kasan kirjoja ja samalla matkalla löysin muutaman alelevyn: Ryan Adams & The Cardinalsin Jacksonville City Nightsin sekä The Tunesin Bright Yellow Sunin. Sopivaa kesämusiikkia ainakin tuo viimeinen. Äitikin saa huomenna levylahjan, toivottavasti tykkää.

Tiistainen kennelvierailu hyödytti sen verran, että päätettiin hankkia iso koira vasta sitten, kun sille on vähän enemmän tilaa. Ihaniahan ne nöffit oli, siellä oli kaksi pikkuista pentua ja neljä aikuista. Tai no ei ne pennut ihan pikkuisia olleet: hyvä kun nostaa jaksoi, vaikka vasta seitsemänviikkoisia olivat. Ne isot nöffit olivat ihan mielettömän kokoisia, mutta hirmuisen kilttejä ja varauksettomia. Kuulemma normaalia isokokoisempia, ja varmasti ovatkin, koska ei ne meidän nöffitytöt noin jättejä olleet! Nyt on sitten toiveena terrierinpentu syksyksi Tampereen suunnalta.

Graduasiatkin vaihteeksi hieman edistyivät, kun kävin juttelemassa ohjaajien kanssa. Työnimi muuttui vähän paremmaksi ja nyt pitäisi tutustua kirjallisuuteen. Kenttätyöt on vielä vähän epäselvät. Kukaan ei oikein tunnu tietävän, että mistä näytteitä otetaan ja kuinka paljon. Toivottavasti asiat selkiintyvät heinäkuuhun mennessä, jolloin työt on tarkoitus aloittaa.