Nyt se kamala tentti on ohi, toivoisin ihan hirmuisen paljon pääseväni siitä läpi. Ongelmana oli ajanpuute, tuossa kun vastausten pitäisi tulla paperille kahdessa minuutissa. Sitten siirrytäänkin jo seuraavaan kohtaan ja menneitä on turha muistella, kun menee sitten vain entistä enemmän sekaisin. En millään jaksaisi enää tuota valmistautumisrumbaa, joten ihan mikä tahansa arvosana käy, jos vaan läpi pääsisin. Ei todellakaan ole mikään minun suosikkikurssini.

Eilen kävimme eläinkaupassa ja siellä oli ihan uskomattoman suloisia kanivauvoja! Ne oli parin kuukauden ikäisiä ja tosi pieniä, harmaita luppakorvaisia otuksia. Naapurihäkin marsutkin oli niitä isompia. Sitten kun meidän seniorikania ei enää ole, voisin harkita kahden tyttökanin ottamista.Toivottavasti tuo ei kuitenkaan tule ajankohtaiseksi vielä pitkään aikaan. Virkeässä kunnossa tuo vanhus tuntuu olevan, iltaisin se pomppii meidän perässä joka paikkaan ja tahtoisi koko ajan huomiota.

Tämä ilta olisi nyt vapaata ja huomenna alkaa seuraavaan tenttiin lukeminen. Gradulle ei ole viime aikoina ehtinyt uhrata ajatustakaan, mutta ehkä sitten keväämmällä.