Nyt kun olisi kaikenlaista kivaa ulkotapahtumaa tiedossa, niin tietysti sataa jatkuvasti vettä. Toivottavasti sääennustukseen tulee vielä muutoksia, koska pentukurssi, ratsastuskilpailut ja terrierimessut olisivat niin paljon mukavammat kauniissa kevätsäässä. Mutta koiran omistaja ei saa liikaa valitella säätä, ulos on kuitenkin mentävä ja eihän se hyvissä vettäpitävissä vaatteissa niin kamalaa edes ole.

Mytyn pentukurssi on hyvässä vauhdissa ja neiti tuntuu tykkäävän siellä käymisestä. Edelleen on kamalaa, kun ei saa treenien aikana moikkailla kavereita, mutta viimeksi päästettiin kaikki pennut lopuksi irti leikkimään ja sekös vasta hauskaa oli! Coton Peppi vähän arasteli Myttyä, kun meidän virtahevonpoikanen rynnisti tapansa mukaan reippaana tekemään tuttavuutta. Ei se niin justiinsa ole, jos toinen on pieni ja hento ja kaatuu siinä samalla, Mytty on vähän suurpiirteinen tyyppi. Onneksi se uskoo kun toinen komentaa ja lähtee sitten muihin puuhiin. Harjoiteltiin luoksetuloa kesken leikkien ja Mytty tuli hienosti. Tosin odottelin sellaista hetkeä, ettei sillä ollut ihan pahin tohina päällä, joten siitä tuli vähän helpotusta.

Tahtoisin opiskella jotain ihan muuta. Kirjastonhoitajaksi vaikka. Ei minusta taida tähän tulevaan ammattiin olla, ainakin nyt tuntuu siltä. Harmillista tuhlata monta vuotta opiskeluun ja todeta sitten, että ei sittenkään ole oma ala. Kyllähän se vähän epäilytti jo aiemmin, mutta ajattelin vain että kai se ohi menee, kun kuitenkin opiskelut sujuivat ihan hyvin ja kurssitkin olivat kiinnostavia. Tähän graduvaiheeseen on nyt jääty jumiin pahemman kerran, toivottavasti jokin ratkaisu löytyy.