Eilinen Egotripin keikka oli juuri niin mainio ja ihana kuin odotinkin. Uudet biisit toimi hyvin livenä ja lavalla oli mukavan välitön tunnelma. Lämppärinä soitellut Matti Johannes Koivukin kuulosti hyvältä ja lämmittelijäksi sopi hyvin tuommoinen mies ja kitara -kokoonpano. Illan ainoa miinus oli keikkapaikan dj:n hirveät musiikkivalinnat ja se voimakkuus, millä ne biisit sieltä raikasi. Jutteleminen oli vähän hankalaa, kun Raptori pauhaa täysillä.

Työpaikkakin varmistui tänään! Sain jo hieman sydämentykytyksiä, kun postissa tulleessa lapussa luki, että työ alkaa 5.6. Olisin ehtinyt olemaan siellä vain kaksi viikkoa, mikä kuulostaa aika hölmöltä. Parin puhelinsoiton jälkeen onneksi selvisi, että voin aloittaa toukokuun alusta. Nyt pitää yrittää järjestää opinnot niin, että aloitetut kurssit tulisi joskus tentittyäkin.

Tälle viikolle on vähän liikaa ohjelmaa, tänäänkin pitäisi lähteä illalla teatteriin. Sinänsä se kyllä on ihan mukavaa, mutta eilisestä väsyneenä makoilisin tänään mieluummin kotona Lostin ja Teho-osaston parissa. Viikonlopulle on tiedossa saunailtaa ja synttärijuhlia, vähän mietin josko toisen noista voisi peruuttaa.