Aamupäivä meni töissä ja nyt aloittelen teekupin kera tenttiinlukua. Käyn muistiinpanoja läpi jo kolmatta tai neljättä kertaa, eikä vieläkään tunnu siltä, että osaisin. Ei tämä aina näin tuskaista ole ollut, mutta ehkä päässä pyörii nyt liikaa muita asioita. Hetkeksi saatan unohtaa työasiat, mutta sitten ne taas valtaavat mielen ja yritä siinä sitten oppia jotain uutta. Gradu vie kaiken jaksamisen, joten olen joutunut useamman kerran kieltäytymään mökkireissuista ynnä muista illanvietoista. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät, että varsinkaan isossa porukassa en nyt vain jaksa olla. Ehkä tästä vielä yli päästään ja jaksan taas olla edes jossain määrin sosiaalinen.

Viikonloppuna olin kyllä parinakin iltana menossa, mutta kaverin kanssa kahdestaan. Bändit oli ihan kuuntelemisen arvoisia, toinen ei niinkään innostanut mutta Magenta Skycodesta tykkäsin kovasti. Tuli mieleen ainakin The Cure ja Interpol. Levynkin taidan hankkia ja samalla ehkä Magyar Possen uuden. Toisena iltana kävimme katsomassa Death Cab for Cutien Directions -videoita. Kaikista Plans -levyn kappaleista on tehty videot ja hirmuisen hienot videot olikin! Tuo levykin on loistava ja ne videot sopi siihen erittäin hyvin.

Kun yöllä palasin kotiin, oli meidän pihassa ainakin neljä isoa jänistä. Eipä meidän pikkuinen sisäpupu tiedä, että serkkuja loikkii niinkin lähellä.