Saako lomailla, jos bussit ei kulje ja on liian kylmä pyöräillä? Ainakin tänään saa. Aamulla oli tarkoitus lähteä toppavarustuksessa ajelemaan kohti yliopistoa, mutta vilkaisu sääennustukseen sai toisiin ajatuksiin. Mitään varsinaisen pakollista ei tälle päivälle edes ollut, mutta eräs tentti lähestyy ja siihen on vähän hankalaa valmistautua kotioloissa. Reilun puolen tunnin kävely meren jäällä riitti ulkoiluksi, pelottaa että pyöräillessä vain jäädyttäisin kasvot. Toivottavasti loppuviikosta saadaan bussit liikenteeseen tai vähintään lämpötilat hieman kohoamaan, muuten mun toiveikkuuteni tentin läpäisyn suhteen taitaa olla turhaa.

Eilen katsottiin The Private Life of Sherlock Holmes -elokuva. Tykkäsin kovasti ja nyt pitäisikin saada jostain lisää noita elokuvia tai sitten kirjoja. Tuossa elokuvassa oli ihania skotlantilaisia maisemia, sinne tahtoisin joskus matkustaa.

Tämän päivän hyvä ostos kaupasta oli Rooibos Aavikkokerma -tee. Olen jo pitkään etsiskellyt jotain seuraajaa Rooibos Jouluteelle, joka alkaa olla lopussa. Nyt päätin kokeilla tuota Aavikkokermaa ja sehän on oikeastaan jopa parempaa kuin tuo joulutee. Irtoteetä, jossa mausteena on mansikan paloja, vaniljakerma-aromia, kamomillaa ja tuhatkaunon terälehtiä. Teepusseina en oikein välitä rooiboksesta, mutta nuo kaksi irtoteetä on ihan parhaita. Tuon pussin mukaan rooiboksella on jonkinlaisia terveysvaikutuksiakin, sisältäen mm. antioksidantteja. Hyvää se ainakin on!