Vihdoinkin sain luettua loppuun tuon Jonathan Strange ja Herra Norrell -kirjan. Kesti yllättävän kauan, vaikkei se ollenkaan huono kirja ollut. Historiallista fantasiaa 1800 -luvun Englannista, kertoo kahdesta maagikosta. Kirjassa on aika usein alaviitteitä, jotka välillä vähän häiritsivät. Olivat niin pienellä tekstillä ja muutenkin välillä vähän hankalaa hypellä sinne sivun alalaitaan. Hyvä kirja kuitenkin!

Elokuviakin ollaan katseltu muutama, eilen Shrek 2 ja tänään Life Aquatic with Steve Zissou. Ihan kohtalaisia molemmat. Tuon jälkimmäisen aikana meinasin nukahtaa ja meni sen takia alkupuolen tapahtumia vähän ohi. Jostain syystä nukahdan aika helposti kesken hyvänkin elokuvan, jos olen aloittaessa vähänkään väsynyt. Ei mikään kovin mukava tapa, mutta ei sille aina mitään voi. Pitää sitten katsoa uudestaan sama leffa myöhemmin.

Huomenna olisi aikainen herätys ja ensimmäinen luento tälle keväälle. Ei ainakaan vielä tunnu mitenkään erityisen vastenmieliseltä, johan tässä on lomailtu useampi viikko.