Blogi oli näköjään melko pitkällä joululomalla, joka ei ollut kovinkaan suunniteltu. Kirjoitusinto vaan hävisi, mutta ehkä se vielä palaa takaisin. Itsekin lomailin kolmisen viikkoa ja tänään palattiin karusti arkeen ja yliopistolle. Eilen tuli mieleen, että eikös mulla ollut joku tentti heti alkuvuodesta. Tarkistin päivämäärän ja tänäänhän se oli. Lukeminen jäi aika vähäiselle eikä pohjatiedoillakaan voinut kehuskella, kun olin muistaakseni yhdellä luennolla paikalla. Onneksi uusinta on heti perjantaina, jos tuo tämänaamuinen yritys ei mene läpi.

Opiskeluasiat eivät kuitenkaan tällä hetkellä ole päällimmäisenä mielessä, koska koiranpennun kotiutumiseen on enää vajaa viikko! Se hakureissu vähän jännittää: ei oikein tiedetä, onko se pentu liian iso tulemaan lentokoneen matkustamoon. Painorajaa se ei ylitä, mutta kuljetuslaukun mitat ovat  sen verran  pienet, ettei  se välttämättä sinne mahdu.  Ruumassa matkustaminen on varmasti pelottavaa noin pienelle, eikä se ainakaan tällä koneella ole mahdollistakaan. Viimeisenä vaihtoehtona minä köröttelen pennun kanssa junalla  takaisin.

Tällä viikolla pitäisi tehdä vielä vähän valmisteluja, että saadaan kodista kutakuinkin pentuystävällinen. Toivottavasti se ei kovin tuholainen, pitää koittaa järjestää muuta touhua niin paljon, ettei tarvi huonekaluja tuhota. Pihalle olisi mukava saada väliaikainen aita jostain puutarha-aidasta, jos se vaan naapureille sopii. Helpottaisi ja nopeuttaisi varmasti sisäsiisteyttä, kun voisi nopeasti vaan päästää pikkuisen pihalle.