Illalla menen pitkästä aikaa teatteriin. Luvassa on komediaa, luultavasti hyvää sellaista. Näytelmä on Mikko Kivisen ohjaus ja tänään vasta ennakkoesityksessä. Olemme menossa sinne työporukalla, eli meidät kesätyöntekijätkin on kutsuttu. Teatterin jälkeen menemme vielä syömään. Toivottavasti edessä on mukava ilta. Selvitin jo pukeutumisongelmankin, selvisin vain uusien kivojen sukkahousujen hankinnalla. Tuntuu, että aina on ongelmana siistien vaatteiden puute. Jos tulee tilaisuuksia, joihin ei viitsi mennä farkuissa ja tennareissa, niin olen heti pulassa. Paitsi kesällä on helpompaa, koska kesähameita ja -kenkiä löytyy ihan tarpeeksi.

Yritän lukea Ali Smithin Satunnaista. Olen lukenut ehkä neljäsosan ja tökkii aika pahasti. Luulin pitäväni siitä, mutta jos ei kohta vie mukanaan, niin jäänee kesken. Historiantutkijasta tykkäsin, vaikka se vaatikin aikaa ja keskittymistä, joita ei viime aikoina hirveästi ole ollut.

Joitain halpoja levyjäkin ostin, esimerkiksi vihdoinkin Manicsien Holy Biblen. Sehän on ollut ostoslistalla jo vuosia, aina vain joku kiilannut edelle. Lisäksi mukaan lähti pari Egotrippiä, Alter ego ja Moulaa. Ville Leinosen kokoelma oli vain muutaman euron, joten ostin senkin, vaikken ole pitkään aikaan Villeä juuri kuunnellut.