Disco Ensembleen tutustuin oikeastaan vasta viime kesän Provinssissa. Muutaman biisin olin sitä ennen kuullut niihin sen paremmin keskittymättä, eikä niistä ollut silloin vielä mielipidettä kumpaankaan suuntaan. Provinssin keikkakaan ei vielä hirveästi iskenyt. Olihan siellä ihan hyvä meininki, mutta silti jäi vähän vaisu olo siitä. Seuraavalle keikalle satuin myöhemmin kesällä ja silloin aloin jo innostua bändistä. Syksyllä nähty keikka oli huippu, ja nyt vihdoin sain tuon First Aid Kit -levynkin. Kivoja biisejä, ei ole ihan sitä mun normaalimusiikkia, mutta hyvä bändi kuitenkin. Varsin energisiä ovat livenä.

Loppiaisena olisi ollut koiranäyttely, johon oli aluksi tarkoitus mennä tutustumaan siihen meille mahdollisesti tulevaan rotuun. Kyytiongelmien takia tuo reissu jäi tekemättä ja tutustuminen pitää nyt hoitaa jotenkin muuten. Sähköpostia ollaan lähetelty kasvattajien kanssa, joten eiköhän vierailu johonkin kenneliin järjesty. Aina välillä mietitään muitakin rotuja, kuten esimerkiksi nöffiä. Sitten vaan pitäisi hankkia iso autokin, että semmoista jättiläistä jonnekin kuljettaisi. Allergiatestejä olen harkinnut, ainakin itselleni ne voisi varalta tehdä. Joskus pienenä todettiin lievää koira- ja hevosallergiaa, joista ei ole kyllä ikinä oireita tullut, vaikka molempien otusten kanssa on vietetty paljon aikaa.

Jostain syystä tuon Jonathan Strange -kirjan lukeminen etenee aika hitaasti. Ei se mitenkään huono kirja ole, on vaan kaikenlaista muuta tekemistä, tai sitten ajatukset vaeltelee jossain opiskeluasioissa aiheuttaen pientä ahdistusta. Nyt on kuitenkin kouluhommia saatettu alkuun, joten ehkä illalla voisi hyvällä omallatunnolla lueskella. Elokuviakaan ei olla katsottu, pari iltaa on mennyt viimeisten Taken -sarjan jaksojen parissa. Ihan ok sarja, mutta välillä vähän ärsyttävän imelä tai jotain.