Selvisin tästäkin viikosta ja nyt edessä on rauhallinen viikonloppu. Huomenna on jonkinlaiset taloyhtiön pihatalkoot, johon varmaankin osallistutaan. Ei olla oikein keksitty, että mitäköhän siellä tullaan tekemään, toivottavasti joku muu tietää. Mietinnässä on myös se, että pitäisikö sinne tuoda jotain syötävää?

Pihatöiden lisäksi ajattelin käydä kotona, värjätä hiukset, neuloa pipon ja aloittaa lukemaan Historiantutkijaa. Viikolla luin Ian McEwanin Lauantain ja siitä tykkäsin tosi paljon. Sitä pitää suositella muillekin. Pitää nyt yrittää rentoutua ja olla miettimättä mitään opiskelujuttuja, että jaksaa taas maanantaina mennä töihin. Viimeisiä varsinaisia työpäiviä viedään, mutta sitten pitäisi ihan itsenäisesti jaksaa tehdä gradua. Kirjoittaminen on kyllä mukavaa ja tykkään tehdä itsekseni töitä, mutta vielä toistaiseksi tähän liittyy vähän liikaa epävarmuutta ja ahdistusta. Pelottavaa.

Onneksi välillä pääsee tallille ja saa ihailla syksyisiä maisemia hevosen selästä käsin. Kokeiltiin taas yhtenä päivänä kouluratsastustakin maastoilun sijaan ja meni paremmin kuin osasin odottaakaan. Minun reaktionopeudessani on kyllä vielä runsaasti  parantamisen varaa, sen huomaa taas kun ratsastaa herkällä hevosella.