Aamulla oli tarkoitus lähteä viimeistä kertaa kenttätöihin gradua varten, mutta jouduimme perumaan reissun huonon sään takia. Satoi välillä vettä ja välillä lunta ja tiet muistutti luistinrataa. Pyöräily onnistui juuri ja juuri tien reunassa, varsinkin kun olen muutenkin vähän ylivarovainen ajaja. Kannatti tosiaan jättää kenttätöitä vielä lokakuulle.

Viikonloppuna olisi tarkoitus juhlistaa tupaantuliaisia, viimeinkin. Tosin vielä on vähän epävarmaa, että kannattaako niitä pitää. Uusi sohva on tulossa, eikä siitä oikein tiedä milloin se tarkalleen on perillä. Piti  olla jo eilen ja sitä innokkaana odoteltiinkin, mutta eipäs sitä kuulunut. Olisi kuitenkin mukavampaa, jos istumatilaa olisi kunnolla ja muutenkin täällä näyttäisi valmiimmalta. Pitäisi vielä keksiä mitä leipoisi lauantaiksi.

Koirauutisetkin olivat huonoja: ei onnistunut tämäkään astutus. Loppuviikosta selviää toisen nartun tilanne ja kovasti toivotaan, että siellä olisi kaikki hyvin. Reilun vuoden odotus alkaa jo kyllästyttää, kohta otetaan joku satunnainen rekku lehti-ilmoituksen perusteella. Tai sitten vaan jaksetaan odotella.