Hyvä ostos tämä Nick Caven levy! Enemmän tykkään tästä The Lyre of Orpheus -osasta, mutta on tuo Abattoir Blueskin kuunneltava. Pitäisi varmaan hommata vanhempiakin Caven levyjä. Anttilassa katselin eilen muutamaa dvd:tä, jotka olisi kiva ostaa. Toinen oli Finding Neverland -leffa, joka on vieläkin näkemättä, ja toinen BBC:n kuusiosainen sarja kasvien elämästä. Nuo saisi ihan kohtalaiseen hintaankin.

Tänään sain graduasiaakin hieman eteenpäin. Kävin aamulla jo kahdeksan aikaan uimassa ja siitä virkistyneenä luin kotiin päästyäni muutaman artikkelin graduun liittyen. Lisäksi kirjoitin ylös sivun verran kirjoja/muita julkaisuja, jotka käyn huomenna hakemassa kirjastosta. Ensi viikolle on sovittu tapaaminen ohjaajien kanssa, joten sitä varten kirjoittelin ylös joitain epäselviä asioita, joita pitää muistaa kysyä. Kysyttävää kyllä riittää, koska nyt tuo kokonaisuus näyttää melkoisen sekavalta.

Sain jo jokin aika sitten luettua Philip Pullmanin Kultaisen Kompassin ja nyt aloitin Paulo Coelhon Zahiria. Tuo Kultainen kompassi on Universumien Tomu -sarjan ykkösosa ja pitää jossain vaiheessa lukea kakkonen ja kolmonenkin. Fantasiaa tämäkin, ajattelin kokeilla kun olen kuullut tätä kehuttavan. Tykkäsin kyllä, mutta en niin paljon, että olisi heti pitänyt kakkososaan siirtyä.