Enää vajaa viikko siihen, kun koiranpennut syntyvät. Jännittää ihan hirmuisesti että montako niitä mahtaa syntyä. Ei oikein vielä uskalla ajatella, että kahden kuukauden päästä meillä olisi jo koira. Sitä on puolitoista vuotta jo odoteltu, tosin alussa meni aika pitkään rotupohdintoihin. Vuoden verran on kuitenkin ollut selvillä minkälainen otus meille sitten ilmaantuu.

Graduasiat ei edelleenkään etene, tosin ensimmäiseen seminaariin olen jo ilmoittautunut. Talvi pääsi yllättämään ja muutamat näytteet taitavat jäädä hakematta. Pitää miettiä onko aineisto tarpeeksi kattava ilman niitä vai pitäisikö vielä keväällä lähteä muutamalle reissulle. Taisin ottaa nyt syksyksi vähän liikaa kursseja ja kirjatenttejä, tuntuu että ne vie kaiken ajan. Toisaalta stressaavan kesän jälkeen on ollut mukavaa keskittyä välillä johonkin muuhun.

Lukuvuorossa on Zadie Smithin Kauneudesta. Hyvä kirja, mutta lukeminen etenee kummallisen hitaasti. Pitäisi vähän kiristää tahtia, koska kirjastosta on tällä hetkellä lainassa melkoinen pino luettavaa. Innostuin varailemaan kirjoja käytyäni kirjakaupassa tutkimassa uutuuksia ja nyt ne varaukset ovat tulleet lähes yhtä aikaa.