Placebo tulee toukokuussa Helsinkiin! Sinne on pakko päästä. Liput tulevat ilmeisesti ensi viikolla myyntiin ja pitääkin miettiä, että millä keinoin lipun parhaiten saisi. En tosin tiedä, onko Placebo Suomessa niin suuressa suosiossa, että se myisi jäähallin hetkessä täyteen. Pitää kuitenkin varautua siihen, että liput saattavat mennä nopeastikin.

Mytty voi mainiosti ja kasvaa kohisten. Tänään se sai rapsutuksia pihan lapsilta, tosin pienempää tyttöä pelotti Mytty ja taisi Myttyäkin pelottaa vähän se tyttö. Se ei ole tottunut kovin pieniin lapsiin, joten sitä vähän oudoksutti semmoinen kurahaalareihin sonnustautunut pieni. Huomenna meille tulee kyläilemään puolitoistavuotias tyttönen, joten toivottavasti Mytty ei hirveästi riehu ja pure silloin. Rauhallisesti se yleensä sisällä on, mutta vieraat saavat edelleen aikaan melkoisen hepulin.

Tänään oli kolmas ajotunti ja pääsin jo ihan kunnolla liikenteen sekaan. Kerran onnistuin sammuttamaan auton liikennevaloissa, kun meni joku väärä vaihde päälle ja olin ihan sekaisin siitä, mitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Opettaja neuvoi harjoittelemaan vaikka puurokauhan kanssa vaihteiden vaihtoa. Siinäpä mukavaa tekemistä illaksi.