Nyt on soiteltu muutamille koirien kasvattajille ja tiedusteltu ensi kesän pentutilannetta. Pentuja on kyllä tulossa etelään useammallekin kasvattajalle, mutta ennen varauksen tekemistä pitäisi päästä käymään ja esittäytymään. Ehdotus lentokoneeseen hyppäämisestä on sinänsä ihan hyvä, mutta sillekin tulee aika reippaasti hintaa, kun pitäisi vielä jossain yöpyäkin. Pian on Tampereella koiranäyttely, jossa voisi olla mahdollista tavata kasvattajia, mutta on sitä matkaa sinnekin. Jos jää odottelemaan kevättä ja parempia ajokelejä, on luultavasti jo ihan liian myöhässä. Toivottavasti keksitään jonkinlainen ratkaisu ja päästään varaamaan pentu.

Jonkinlaista remonttia on tiedossa. Eteisestä listan alta tuli vettä ja soittelinkin siitä heti huoltomiehelle, koska eihän se ihan normaalia ole. Huoltomies oli sitä mieltä, että katsellaan viikonlopun yli. Soitin uudestaan, koska seinä näyttää vieläkin vähän märältä. Tänään sitten saapui isännöitsijä kosteusmittarin kanssa ja seinä on alaosasta ihan märkä, lattia siitä ympäriltä samoin. Toivottavasti ei mitään hirmuisen suurta tuhoa paljastu, kun sen seinän avaa.

Stockalla on ihania turkooseja tabletteja, pannulappuja ja vaikka mitä. Ja semmoisia hienolla kuosilla varustettuja tarjottimia! Musta tuntuis, että me saatettais tarvita niitä.