Loppuihan se tämäkin viikko vihdoin. Alkuviikon sadejakso koetteli kärsivällisyyttä töissä ja aiheutti pienen flunssankin. Onneksi kurkkukipu tuntuu olevan jo menossa ohi, pääsen illalla tyttöjen saunailtaan!

Ensimmäinen palkka tuli ja pitihän sillä muutamia levyjä ostaa.  PMMP:n Kovemmat kädet ja The Hivesin Tyrannosaurus Hives lähtivät mukaan Anttilan hyvästä tarjouksesta. Sieltä voisi hakea vielä Keanen levyn, jos sille keksisi jonkun kaveriksi. Postissa tuli eilen Weeping Willowsin Singles Again, jossa kiinnostaa lähinnä se kakkoslevy. Viikonlopun synttärien levysaldona oli pikkuveljeltä saatu uusi Don Johnson Big Band.

Kesäkuusta on tulossa kiireinen kuukausi: töitten lisäksi tiedossa on graduvalmisteluja, ulkomaanmatka ja muutto. Huh. Eilen hain taas kassillisen gradumateriaalia, toivottavasti nyt viikonloppuna ehdin siihen vähän perehtyä.  Myös koira-asioiden pitäisi edistyä tässä kuussa. Nyt vain toivotaan, että  heinäkuussa syntyvistä pennuista riittäisi meille asti. Eipä se loppuvuoteen odottaminenkaan mahdottomalta kuulosta, mutta olisihan se syyspentu kaikin puolin parempi vaihtoehto.

Kirjojakin olisi mukava lukea, jos vain olisi aikaa ja jaksamista. Iltaisin väsymys painaa ja lukeminen on varma tapa nukahtaa. Elokuviakaan ei olla katsottu varmaan pariin kuukauteen, mikä on aika kummallista. Ehkäpä nyt viikonloppuna ehtisimme siihenkin.