Ulkona on satanut aamusta asti reippaanlaisesti, mutta se on vain mukavaa. Ei ole pakko mennä ulos kuin vasta illalla, sittenkin kyse on vain autoilusta kaupungille. Tänään olisi ilmeisesti tarkoitus pitkästä aikaa mennä kuuntelemaan bändejä ihan sisätiloihin, siihen tämän kaupungin ainoaan mukavaan baariin. Kyseiset bändit ovat ihan uusia tuttavuuksia, mutta kuvailujen perusteella luulisin niistä pitäväni.

Päivitin luettujen kirjojen listaa. Kesälläkin on tullut luettua yllättävän paljon, vaikka tuntuu, ettei aikaa ole hirveästi ollut. Kirjat ovat kuitenkin mitä parhainta todellisuuspakoa, eli kun opiskeluasiat ahdistavat, niin kirjoihin on ollut hyvä uppoutua. Kesällä oli tarkoitus lukea klassikoita, odottamassa ovat edelleen ainakin Sadan vuoden yksinäisyys, Rikos ja rangaistus sekä Saatana saapuu Moskovaan. Ne ovat vain toistaiseksi vielä tuntuneet liian raskailta urakoilta, ehkä nyt syksyn myötä löytyisi enemmän aikaa niillekin. Dekkareita ja muuta niin sanotusti kevyempää kirjallisuutta pystyy lukemaan hieman kiireisenä ja stressaantuneenakin.

Eilen oli mukava päivä, oli aikaa touhuilla kaikessa rauhassa tallilla ja ponikin vaikutti hyväntuuliselta. En enää pelota sitä juurikaan, tosin harjaillessa se seisoo jotenkin kummallisen jähmettyneenä edelleen. Sitä on varmaankin joskus kohdeltu huonosti, ei se muuten väistäisi jokaista äkkinäistä liikettä. Kun sen kanssa muistaa toimia rauhallisesti, niin se on mitä mukavin otus. Maastoiltiin eilen pitkä ja rauhallinen lenkki, aurinko paistoi ja kaikki tuntui olevan ainakin sillä hetkellä aivan hyvin.