Lomapäivät kiisivät ohi ja eilen palattiin taas arkeen. Tälle keväälle on jäljellä vielä kolme tenttiä, yksi seminaariesitys ja raportin kirjoittaminen. Aika vaan hupenee ja kahden viikon päästä olen jo töissä. Tavoitteena on tehdä nuo kaikki kevään aikana, mutta töitten jälkeen on kyllä vähän hankalaa innostua opiskeluhommista. Mitään ylitsepääsemättömän hankalia nuo tentit ja muut eivät kyllä ole, joten ehkäpä onnistun ne tekemään.

Pääsiäisen aikana lueskelin kaksi kirjaa: Max Wallacen & Ian Halperinin Love & Death sekä Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän. Tuo ensimmäinen käsittelee Kurt Cobainin kuolemaa ja epäilyjä siitä, josko se sittenkään oli itsemurha. Avokin suosituksesta tuohon tartuin vähän ennakkoluuloisena, mutta hyvä kirjahan se olikin. Tuon Itkosen uuden sain vihdoin kirjastosta ja sen suhteen oli melko kovatkin odotukset. Ei se ihan niin hyvä kuitenkaan ollut, aluksi tykkäsin paljonkin mutta myöhemmin jokin alkoi vähän tökkiä. Ei missään nimessä huono kirja kuitenkaan, kannattaa lukea jos musiikkimaailma yhtään kiinnostaa.

Lauantainen keikkailta oli mukava, kaikki bändit oli kivoja ja kuunneltavia. Red Carpetista tykkäsin ehkä vähän enemmän kuin Ultrasportista ja Violahan on jo aikaisemmin hyväksi todettu. Kunhan ensimmäinen palkka tulee tilille, niin noidenkin levyjä voisi hankkia. Morrisseyn uusi on postissa matkalla, viime yönä unessa sitä jo kuuntelin ja hyvältä kuulosti!