Musiikkihurahduksia vielä! Morrisseyn livelevy Live at Earls Court on aika mainio. Ostin sen tuossa vähän ennen joulua ja ensimmäisen kerran kuuntelin bussissa matkalla yliopistolle tenttiä tekemään. Kuulosti niin hyvälle, että tentissäkin vaan hymyilytti ja biisit pyöri päässä. Soitin tuota levyä pikkuveljellekin, joka kuuntelee yleensä aika erityyppistä musiikkia ja sekin tykkäs yllättävänkin paljon. Vanhat Smiths- biisit on tietysti aina hyviä, mutta uusista esimerkiksi First of The Gang to Die ei jää paljonkaan niistä jälkeen eikä oikeastaan moni muukaan. Morrisseyn keikka olis joskus hieno nähdä.

Elokuvia ollaan nyt loman aikana katsottu muutamia. Lapsia ja aikuisia nähtiin meillä kotona käydessä, oli ihan kohtalainen. Semmoinen vähän ennalta-arvattava ehkä ja tuntuu, että noissa uusissa suomalaisissa elokuvissa on aina samoja näyttelijöitä. Vaikka ei kyllä tule kovin paljoa edes katsottua kotimaisia elokuvia. Sitten katsottiin vähän hurjempaa menoa, nimittäin Teksasin moottorisahamurhaaja. En kyllä tykännyt yhtään, ahdistava elokuva. Kauhuleffat voi olla hyviäkin, mutta tuota en kyllä uudestaan haluaisi nähdä. Vastapainoksi sille katsottiin Rakkautta vain ja se oli jopa parempi kuin mitä odotin. Kivasti seurattiin useita tarinoita, eikä käynyt tylsäksi missään vaiheessa. Ei nyt millekään kaikkien aikojen parhaat- listalle yllä, mutta mukava hyvänmielenelokuva.

Tänään pitää muistaa katsoa Tuire Kaimiosta kertova dokumentti. Kertoo villien ja vähemmän villien eläinten kouluttamisesta elokuviin, mainoksiin jne. Kaimion Hevosen kanssa- kirjan olen lukenut ja se koirakirjakin pitäisi lukea, kun sekin hyllystä löytyy.