Odotettu pääsiäisloma on aluillaan. Tänään sai jäädä aamun harjoitukset ja graduseminaarit väliin, koska eilisestä tentistä selvittyäni ajattelin aloittaa loman vähän etuajassa. Viimeinen viikko on ollut kiirettä, kaksi tenttiä ja lähes joka illalle jotain tekemistä. Nyt on mukavaa vähän hengähtää ainakin tämän päivän verran, huomenna olisi tarkoitus lähteä automatkailemaan avokin sukulaisten luo.

Viikon takaisesta teatteriesityksestä en niin hirvittävästi pitänyt. Kyllä se loppua kohden parani, mutta varsinkin ensimmäinen puoliaika oli aika ahdistavan ankea. Eipä siinä koko näytelmän aikana tainnut olla yhtäkään kohtausta, jossa olisi ollut onnellinen tai iloinen tunnelma. Synkkää, vaikka olihan siinä jonkinlaista mustaa huumoriakin mukana.

Pitäisi päivittää luetut kirjat -osiotakin, muutaman kerran olen jo yrittänytkin, mutta joko netti tai vuodatus -sivut ovat tökkineet.

Lauantaille on luvassa hyviä keikkoja, ainakin Violaa ja muistaakseni myös Red Carpet ja Ultrasport. Parin viikon päästä on tulossa uusi Lemonator -levy, en ole kuullut vielä yhtäkään biisiä, mutta pitäähän se ostaa. Jostain luin, että Maison Rilax/The Waltz -tyyppistä levyä olisi tiedossa, mikä kuulostaa erittäin hyvältä. Uusi Morrisseykin on vielä ostamatta, pitää tänään laittaa tilaukseen. Harmittaa, että jäi väliin se Helsingin keikka, siellä on kuulemma ollut herra kovassa vedossa.