Vaarallinen kauppa tuo lankakauppa. Siellä on sitä ihanaa islantilaista villalankaa, alpakkalankaa ja vaikka mitä muuta kivaa. Tänäänkin piti ostaa vain muutama kerä joululahjoja varten, mutta mukaan lähti myös ruskea ja turkoosi lankakerä säärystimiin. En oikein tiedä mihin säärystimiä tarvitsisin, mutta kyllä niille ainakin tallilla käyttöä löytyy. Kutomisinnostus iskee aina syksyisin ja yleensä jouluun mennessä se laantuu. Tänä syksynä tuloksena on tähän mennessä pipo, kahdet lapaset, villasukat ja kaksi kaulahuivia. Mitään kovin monimutkaisia ohjeita en ole vielä yrittänyt; pitää olla sen verran helppoa, että pystyy samalla katsomaan tv:tä tai lukemaan.

Tänään ulkona tuntui enemmänkin keväiseltä kuin syksyltä. Aurinkoinen ja luminen pakkaspäivä ei oikein sovi lokakuun loppuun, mutta eipä ainakaan ole pimeää ja vetistä. Huomenna mennään ensimmäiselle talviselle maastolenkille, kun ponikin sai hokit jalkaan, eikä tarvitse enää pelätä kaatumista.

Nyt on koiravauvoja tulossa! Vielä ei oikein uskalla luottaa siihen, että meillekin pentu tulisi. Se selviää vasta kun tiedetään, että montako pentua sieltä mahtaa syntyä. Toivotaan, että ainakin neljä.