Koiranpennut syntyivät alkuviikosta ja tammikuussa yksi niistä muuttaa meille! Täällä ollaan aika onnellisia. Vähän ennen joulua luultavasti matkataan tutustumaan tähän pikkuiseen terrierityttöön. Pentuja syntyi yllättävän vähän, joten kävi melkoinen tuuri, että me sieltä koira saadaan. En tiedä olisinko enää jaksanut odotella pitempään, toisaalta tuskinpa oltaisiin rotua lähdetty vaihtamaankaan. Onneksi joulukuu yleensä kuluu nopeasti ja tammikuun alkupuolella pennut ovat jo luovutusikäisiä.

Opiskelut sujuvat edelleen nihkeästi. Eilisessä tentissä luulin osaavani, mutta kun sain paperin eteeni, niin pää tuntui ihan tyhjältä. Harmitti jättää lähes tyhjä paperi, kun kuitenkin valmistautumiseen meni aika reilusti aikaa. Ahdistaa miettiäkään mitään aikataulua valmistumiselle.

Onneksi vuokraponi oli tänään oma ihana itsensä ja sai minutkin unohtamaan ahdistukset. Viime viikkoina ollaan lähinnä vaan maastoiltu, mutta tänään mentiin maneesiin kokeilemaan miten kouluratsastus sujuu. Mukavaa oli ja ponikin tuntui rauhalliselta ja rennolta. Mainio otus.