Palkitsin itseni hyvin menneen tentin jälkeen uudella Lemonator -levyllä. Nyt on vasta toinen kuuntelukerta, eikä kappaleet vielä oikein erotu toisistaan, mutta hienolta levyltä vaikuttaa. Ei tämä Maisonia tai Waltzia oikeastaan muistuta, mutta ihan lemonatormaiselta kuulostaa kuitenkin. Hyvässä mielessä! Will I Ever Find Out jäi biiseistä parhaiten mieleen ensimmäisellä kerralla.

Vappu lähestyy, eli huomenna pakataankin reput ja suunnataan mökille. Mukavaa tehdä välillä jotain muuta vappuna, lähteä pois kaupungista. Vuokramökki näyttää ainakin kuvissa hienolta, kauppalistasta löytyy kaikenlaista hyvää ja sääennustuskin lupailee auringonpaistetta. Tiedossa siis vielä hieman rentoutumista ennen tiistaina alkavia kesätöitä.

Töitä varten pitäisikin etsiä sopivia vaatteita sekä kaivella sadevaatteet tuolta vaatehuoneen pohjalta. Tilanpuutteen vuoksi se ei ole mikään ihan helppo urakka, vaatehuone on täynnä kaikenlaista tavaraa ja sieltä on vaikeaa löytää mitään. Mp3 -soitin lähti tänään tilaukseen, toivottavasti se saapuisi jo ensi viikon alussa. Haravointi sujuu huomattavasti rattoisammin, jos samalla voi kuunnella musiikkia.

Innostuin taas hieman kirjastossa. Austeria, Atwoodia, Austenia, Marquezia, Dickensiä ja pikalainaan Qiu Xiaolongin Punaisen merkin tanssija. Tuo viimeisin on kiinalaisen dekkarisarjan toinen osa, ensimmäisen luin viime kesänä ja tykkäsin. Tuo saakin lähteä mökkilukemiseksi, jos vaan siellä välillä lukurauhaa saa.